pagesos ecològics de Taradell

Cistella 0 items - €0,0 0

Política de privacitat

La nostra política de privacitat

Mas Bellpuig Scp., li informa de la seva Política de Privacitat respecte al tractament i protecció de les dades de caràcter personal dels usuaris i clients que puguin ser recopilades durant la navegació o per a la contractació de serveis a través del lloc web www.masbellpuig.com

En aquest sentit, Mas Bellpuig Scp. garanteix el compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, reflectida en la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i de Garantia de Drets Digitals (LOPD GDD). Acompleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 de abril de 2016 relatiu a la protecció de las persones físiques (RGPD).

L’ús del lloc web www.masbellpuig.com implica l’acceptació d’aquesta política de privacitat així com de les condicions incloses en l’avís legal

Responsable del tractament de dades personals

Mas Bellpuig Scp és responsable de la recollida i l’ús de les seves dades personals segons l’indicat en la present política de privacitat. La nostra seu està a Mas Bellpuig, s/n, 08552, Taradell (Catalunya, Espanya), amb CIF J65079360 i correu info@masbellpuig.com.

Principis aplicats per al tractament de dades personals

Els principis indicats a continuació són aplicats per Mas Bellpuig Scp. i s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

 • Principi de licitud, lleialtat i transparència: Mas Bellpuig Scp. sempre requerirà el consentiment per al tractament de les teves dades personals que pot ser per a un o diverses finalitats específiques sobre les quals t’informarà prèviament amb absoluta transparència.
 • Principi de minimització de dades: Mas Bellpuig Scp. et sol·licitarà només les dades estrictament necessàries per a la finalitat o les finalitats que sol·licita.
 • Principi de limitació del termini de conservació: Les dades es mantindran durant el temps estrictament necessari per a la finalitat o finalitats del tractament.

Mas Bellpuig Scp t’informarà del termini de conservació corresponent segons la finalitat. En el cas de subscripcions, Mas Bellpuig scp. revisarà periòdicament les llistes i eliminarà aquells registres inactius durant un temps considerable.

 • Principi d’integritat i confidencialitat: Les teves dades seran tractades de tal manera que la seva seguretat, confidencialitat i integritat estigui garantida. Has de saber que Mas Bellpuig Scp. pren les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels seus usuaris per part de tercers.

Obtenció de dades personals

Per navegar per www.masbellpuig.com no cal que facilitis cap dada personal. Els casos en què sí proporciones les teves dades personals són els següents:

 • Al contactar a través dels formularis de contacte o enviar un correu electrònic.

Els teus drets

Mas Bellpuig Scp. t’informa que sobre les teves dades personals tens dret a:

 • Sol·licitar l’accés a les dades emmagatzemades.
 • Demanar una rectificació o la cancel·lació.
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament.
 • Oposar-se al tractament.
 • Sol·licitar la portabilitat de les teves dades.

L’exercici d’aquests drets és personal i per tant ha de ser exercit directament per l’interessat, sol·licitant-lo directament a la persona titular, el que significa que qualsevol client, subscriptor o col·laborador que hagi facilitat les seves dades en algun moment pot dirigir-se a Mas Bellpuig Scp. i demanar informació sobre els dades que té emmagatzemades i com les ha obtingut, sol·licitar la rectificació de les mateixes, sol·licitar la portabilitat de les seves dades personals, oposar-se al tractament, limitar el seu ús o sol·licitar la cancel·lació d’aquestes dades en els fitxers de l Mas Bellpuig Scp.

Per exercitar els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat i oposició has d’enviar un correu electrònic a info@masbellpuig.com, juntament amb la prova vàlida en dret com una fotocòpia del D.N.I. o equivalent.

Tens dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideres que el tractament de dades personals que et concerneixen infringeix el Reglament.

Finalitat de el tractament de dades personals

Quan et connectes a el lloc web per enviar un correu a Mas Bellpuig scp-, et subscrius al seu butlletí o realitzes una contractació, estàs facilitant informació de caràcter personal de la qual el responsable és el titular. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la teva adreça IP, nom i cognoms, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon, o altra informació. Al facilitar aquesta informació, dones el teu consentiment perquè la teva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per Mas Bellpuig Scp., només com es descriu en l’Avís Legal i en la present Política de Privacitat.

Les dades personals i la finalitat del tractament per part de Mas Bellpuig scp. és:

 • Formularis de contacte: Mas Bellpuig scp. sol·licita dades personals que poden incloure: Nom i cognoms, adreça de correu electrònic, número de telèfon i adreça postal, amb la finalitat de respondre a les teves consultes, sol·licituds per a la prestació dels nostres serveis i contractació dels nostres productes. Aquestes dades personals s’emmagatzemen en les nostres bases de dades per a la gestió de les relacions comercials i s’usaran per a completar qualsevol sol·licitud electrònica de serveis i productes a través del nostre lloc web. En qualsevol moment pot modificar la seva informació o preferències o proporcionar detalls addicionals.
 • Per garantir el compliment de les condicions recollides en l’Avís Legal i en la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algoritmes que ajudin a aquest lloc web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
 • Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquest lloc web.
 • Per analitzar la navegació. El Titular recull altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant l’ús de galetes que es descarreguen en el teu ordinador quan navegues pel lloc web.

Seguretat de les dades personals

Per protegir les teves dades personals, Mas Bellpuig Scp. pren totes les precaucions raonables i segueix les millors pràctiques de la indústria per evitar la seva pèrdua, mal ús, accés indegut, divulgació, alteració o destrucció dels mateixos.

El lloc web està allotjat a https://www.dondominio.com/. La seguretat de les teves dades està garantida, ja que prenen totes les mesures de seguretat necessàries per a això. Pots consultar la seva política de privacitat per tenir més informació.

Contingut d’altres llocs web

Les pàgines d’aquest lloc web poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d’altres web es comporta exactament de la mateixa manera que si haguessis visitat l’altra web.

Aquests llocs web poden recopilar dades sobre tu, utilitzar galetes, incrustar un codi de seguiment addicional de tercers, i supervisar la teva interacció usant aquest codi.

Política de Galetes

Perquè aquest lloc web funcioni correctament necessita utilitzar galetes, que és una informació que s’emmagatzema al navegador web.

Legitimació per al tractament de dades

La base legal per al tractament de les teves dades és: el consentiment.

Per contactar amb el Mas Bellpuig Scp., subscriure a un butlletí o fer comentaris en aquest lloc web has d’acceptar la present política de privacitat.

Categories de dades personals

Les categories de dades personals que tracta Mas Bellpuig Scp. són:

 • Dades identificatives.

Conservació de dades personals

Les dades personals que proporcions a Mas Bellpuig Scp. es conservaran fins que sol·licitis la seva supressió.

Destinataris de les dades personals

Les dades personals de l’Usuari podran ser cedits/comunicats als següents destinataris:

Empreses encarregades del tractament de dades, com a proveïdors que presten serveis a Mas Bellpuig, com pot ser la gestió de campanyes de promoció, gestors de contingut i relació amb clients. Els proveïdors de serveis estan autoritzats a utilitzar la informació només en la mesura en què sigui necessari per a realitzar i prestar els serveis per als quals van ser contractats i amb subjecció als termes establerts en els contractes per encàrrec de tractament celebrats i en aquesta Política de Privacitat.

Administracions i Organismes Públics quan així ho exigeixi la normativa fiscal, laboral o qualsevol altra aplicable.

També poden produir-se transferències internacionals de dades a raó de les anteriors cessions/comunicacions en el supòsit que les empreses destinatàries es trobin fora de l’Espai Econòmic Europeu, per a les quals Mas Bellpuig utilitzarà les clàusules contractuals tipus adaptades per la Comissió Europea i l’Escut de Privacitat UE-EE.UU, com a garantia d’aquelles transferències realitzades a països que no compten amb una decisió d’adequació de la Comissió Europea. En tot cas, aquells tercers amb els quals es comparteixin determinades dades de caràcter personal hauran acreditat amb caràcter previ l’adopció de mesures tècniques i organitzatives adequades per a la correcta protecció dels mateixos d’acord amb el RGPD.

Ens comprometem a mai utilitzar les seves dades personals per a finalitats diferents als determinats en aquesta política de privacitat, ni cedir-los de manera il·legítima a tercers.

Exactitud i veracitat de les dades personals

Et compromets a que les dades facilitades a Mas Bellpuig Scp. siguin correctes, completes, exactes i vigents, així com a mantenir-les degudament actualitzades.

Com Usuari de el lloc web ets l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que facis arribar a el lloc exonerant a Mas Bellpuig Scp. de qualsevol responsabilitat al respecte.

Acceptació i consentiment

Com Usuari de el lloc web declares haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptes i consents el tractament dels mateixes per part de Mas Bellpuig Scp. en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta Política de Privacitat.

Revocabilitat

Per exercitar els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat i oposició has d’enviar un correu electrònic a info@masbellpuig.com juntament amb la prova vàlida en dret com una fotocòpia de l’D.N.I. o equivalent.

L’exercici dels teus drets no inclou cap dada que el Titular estigui obligat a conservar amb fins administratius, legals o de seguretat.

Canvis en la Política de Privacitat

Mas Bellpuig Scp. es reserva el dret a modificar la present Política de Privacitat per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria.

Aquestes polítiques estaran vigents fins que siguin modificades per altres degudament publicades