pagesos ecològics de Taradell

Cistella 0 items - €0,0 0

Visita’ns

Us proposem un camí per conèixer els espais singulars de Bellpuig.
Si veniu fins la casa, ja sigui en cotxe o caminant, aquí comença un passeig que us portarà a través dels horts per les aigües del Gurri i la riera de Taradell , passant pel molí, la Mare de les Fonts, i pels serrats fins la font del Cassanell. Podreu veure els camps de blat i el forn de llenya, i si ens aviseu de la vostre visita, també us podreu emportar els productes que elaborem. Aquest camí és d’accés lliure i el podeu fer sempre que vulgueu.


Al Mas Bellpuig des del 2018 hem realitzat diverses jornades per donar a conèixer les nostres activitats:

  • El 11 de Juny del 2018, en Gerard i la Erika tenien una botiga de productes ecològics i de proximitat  a Vic, Carrer de la Fusina 22. Allà hi venien entre d’altres els nostre productes d’horta i pa de Bellpuig . Però a mes transmetien una filosofia de vida, que amb una visita al Mas van voler compartir amb els seus clients.

Va ser tot una descoberta per els que ens varen acompanyar!

Podeu veure més fotografies de l’itinerari i de les propostes.


  • El 16 de Juny del 2019 es va tornar a repetir, amb la proposta combinada del procès del pa, l’horta i el Camí de l’Aigua.  A on en Gerard i la Marta, varen compartir amb els visitants les seves explicacions i experiències, oferint degustació de productes.  Amb aquesta combinació va néixer la idea de seguir apostant per aquesta via per donar a conèixer territori, agricultura, transformació i el.laboració.
  • El 9 d’Agost del 2020, a iniciativa dels Tonis de Taradell, varem lligar la 2a festa del segar i el batre de Taradell, a la nostra proposta de camí de l’aigua i el procés del pa.

Passejada pel camí de l’aigua: