El dia 10 de Juny d’enguany, la casa de Bellpuig es vesteix de festa amb una exposició retrospectiva de la seva obra pictòrica.

Per aquesta ocasió hem posat la sala a punt, ens l’hem fet nostre. La Lola i jo, la Marta, compartim un passat vinculat a la casa, el meu besavi Casimir era germà de la seva besàvia Conxita , que es va casar a Can Hosta de Breda, però les arrels perduren. I ara totes dues ens hem retrobat en aquest projecte engrescador.

Feia temps que volia re-modelar aquest espai de la casa, que ha acollit tants estadants, cada un hi ha deixat la seva petjada. Jo hi volia deixar la meva i amb la Lola i altres amics ho hem fet possible.

També he aconseguit trobar un nou espai per els nostres avantpassats, que de ben segur s’hi sentiran còmodes.

Us convidem a visitar l’exposició i inauguració de la sala el dia esmentat a les 6 de la tarda. La Lola ens passarà un vídeo del procés creatiu,i jo us explicaré breument una mica de la història de la casa, de la família i del territori natural de Bellpuig, que si tenim temps hi passejarem.

Oferirem un petit refrigeri amb degustació dels nostres productes.

Us hi esperem

Marta Bellpuig i Lola Hosta

El dia 10 de Juny ja es va fer la inauguració i exposició, va tenir mol èxit , mes de 60 persones ens van acompanyar.

Cliqueu en ell video de l’ el enllaç per veure´n un resum