Les caminades pel Camí de l’Aigua es van iniciar el Juny 2018, quan l’Ajuntament va decidir arribar fins la Mare de les Fonts de Bellpuig en el marc de les propostes per conèixer el Patrimoni del nostre poble.

Es va sortir de la Font Gran, es va fer la ruta per els antics molins de la riera de Taradell, el moli de Mes a Prop, el moli de l’ Esquis, el Moli dels Capellans i les rescloses del Molist, la de la Foguera , la de Bellpuig fins arribar a la Mare de les Fonts.

Va permetre visualitzar l’encant de racons del riu que ja no s’hi podia accedir. Gràcies a això em vaig adornar de la riquesa que suposa poder compartir aquests espais.. I així ho hem fet , mantenir obert aquest camí pel tram de Bellpuig i explicar l’origen de les construccions, la seva finalitat, el seu paper en la història.

Ara ens pots visitar , passejar i conèixer la nostre horta i el nostre forn.